Hus

Huset i buren är en plats där ditt smådjur kan vila och sova utan att bli störd. Blir ditt djur stressat eller rädd är det också en perfekt plats att söka skydd under. Här finner du de hus vi har som med fördel placeras i din bur.

  Visar alla 15 resultat

  Välkommen till Pawpalace – Ditt bästa val för smådjurstillbehör!

  Pawpalace är din ultimata destination för smådjursprodukter. Vi erbjuder allt du behöver för att ta hand om dina husdjur på bästa sätt.

  Vårt breda sortiment av smådjursprodukter inkluderar allt från mat, leksaker, tillbehör och burtillbehör. På denna sida hittar du ett stort utbud av burtillbehör för dina smådjur. Låt oss titta närmare på vad vi har att erbjuda!

  Hus för smådjursbur

  På Pawpalace hittar du ett brett utbud av hus för smådjur. Vi erbjuder allt från enkla och prisvärda bostäder till mer exklusiva hus som är designade för att maximera ditt husdjurs komfort och välbefinnande.

  Oavsett vilken typ av hus du väljer, så kan du vara säker på att det är tillverkat av högsta kvalitet och är utformat för att hålla länge.

  Stort urval av hus för smådjur

  Vi förstår att smådjur har olika behov och därför har vi ett stort urval av hus att välja mellan. Du hittar allt från hus för gnagare till kaniner och marsvin. Våra hus kommer i olika storlekar, färger och former, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta bostaden för ditt husdjur.

  Högsta kvalitet

  Vi är stolta över att erbjuda smådjursägare högkvalitativa hus som är både hållbara och säkra för dina husdjur. Våra hus är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket garanterar att de kommer att hålla länge.

  Vi lägger stor vikt vid säkerhet och vi ser till att alla våra hus är tillverkade för att säkerställa att dina husdjur är skyddade och trygga i sin nya bostad.

  Tillbehör för hus

  Förutom hus har vi också ett stort urval av tillbehör som hjälper dig att hålla dina smådjur glada i sitt hem. Vi erbjuder allt från leksaker och mat till burar och vattenflaskor.