Glittermotiv

Här finner du våra namnbrickor med motiv i glitter för hund och katt. Dessa namnbrickor är riktiga glitter-bomber och gnistrar vackert i alla slags ljus. Alla våra namnbrickor graveras gratis och dessutom får du alltid gratis hemleverans med Postnord när du köper din ID-bricka från oss!

Visar 1–36 av 39 resultat

<h2>Glitternamnbrickor som tillför stil till ditt husdjur</h2>

I vår kategori för namnbrickor med glittermotiv för hundar och katter har vi ett fantastiskt utbud av namnbrickor designade för att tillföra en glittrande touch till ditt husdjurs halsband. Med dessa namnbrickor kan du inte bara se till att ditt husdjur är lätt identifierbart, men också ge dem en stil som verkligen glänser.

Våra namnbrickor med glittermotiv finns i en mängd olika former, storlekar och färger. Oavsett om du föredrar hjärtan, stjärnor, runda eller kvadratiska former, har vi något som passar din hunds eller katts personlighet. Färgalternativen varierar också från traditionellt silver och guld till livliga röda, blåa och gröna.

<h2>Graverade glitternamnbrickor av hög kvalitet</h2>

Alla våra glitternamnbrickor är tillverkade av hållbara material av hög kvalitet för att säkerställa att de står emot slitage. De hållbara metaller vi använder för våra brickor kommer inte bara att hålla glansen, men de kommer också att motstå korrosion och rost.

Dessutom erbjuder vi gratis gravyr för alla våra namnbrickor. Du kan enkelt lägga till ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter på baksidan av brickan. Denna personliga touch bidrar till att säkerställa att ditt husdjur kan återförenas med dig om de någonsin går vilse.

I slutändan är våra glitternamnbrickor inte bara funktionella, de är också roliga och modeinriktade. De är perfekta för att tillföra lite bling till ditt husdjurs dagliga utseende och hjälper till att göra dem till stjärnan i varje park eller kattutställning.

Oavsett om du letar efter något traditionellt och sofistikerat eller något färgstarkt och lekfullt, är vi säkra på att du kommer att hitta det här. Så varför inte ge ditt husdjur en touch av glamour idag med en av våra glittrande namnbrickor.

Vi har Sveriges kanske bredaste utbud av namnbrickor med fler än 1000 olika varianter!