Transportväskor

För dig med en något mindre hund är en transportväska ett fullgott alternativ när du ska transportera din hund med bil eller kommunal trafik. En transportväska är fullt säker för färd i fordon och säkerställer att din hund mår bra.

  Endast ett sökresultat

  Transportväskor för hundar

  Om du är ute efter en mer flexibel och portabel lösning för att transportera din hund, är en transportväska ett utmärkt val. Transportväskor är enkla att ta med på resor, promenader eller besök hos veterinären, och erbjuder din hund en bekväm och säker plats att vara i.

  Hos Pawpalace har vi ett brett utbud av transportväskor i olika storlekar, material och färger. Vi har noga utvalda väskor från välkända varumärken. Det är viktigt att välja en väska som passar din hunds storlek och vikt.

  Vi har väskor för alla storlekar, från små till stora hundar.

  Transportväskor för alla tillfällen

  Vi har transportväskor för alla dina behov, från enkla lösningar för en snabb utflykt till mer avancerade väskor för längre resor. Välj mellan väskor med hjul, axelremmar eller handtag.

  Vissa väskor är även utrustade med förvaringsmöjligheter för tillbehör, mat och vatten, så att du har allt du behöver för en bekväm och säker resa.