Bottenströ & bomaterial

Här finner du både bottenströ och bomaterial för ditt smådjur. Det är viktigt att ditt djur har tillräckligt med sådant för att hålla värme och känna sig trygg. Det är också gott att äta. Byt ditt bomaterial och bottenströ med jämna mellanrum.

  Visar alla 13 resultat

  Smådjursavdelning: Bottenströ och Bomaterial

  Pawpalace Smådjursavdelning är din pålitliga källa för högkvalitativt bottenströ och bomaterial till dina husdjur. Vi har ett brett utbud av produkter som är utformade för att ge dina smådjur en bekväm och säker plats att bo på. Här kan du hitta allt från träflis och halm till högkvalitativt spån av högsta kvalitet.

  Bomaterial för smådjur

  Vi vet att dina smådjur är viktiga för dig, och det är därför vi erbjuder en mängd olika bomaterial för att se till att de är så bekväma som möjligt. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive hö, halm, pappersströ och många fler. Alla våra produkter är noga utvalda för att säkerställa att dina husdjur har en bekväm och säker miljö.

  Bottenströ för smådjur

  Bottenströ är avgörande för att hålla dina smådjursburar rena och hygieniska. Vår bottenströ är utformad för att ge maximal komfort och hygien för dina smådjur samtidigt som det är lätt att rengöra. Vi erbjuder olika typer av bottenströ, inklusive träflis, spån och torv, så att du kan hitta den perfekta produkten för dina husdjursbehov.

  Träpellets

  Träpellets är ett av våra mest populära produkter, och det är inte svårt att förstå varför. Träpellets är ett utmärkt val för smådjursbäddar, eftersom det är mjukt och bekvämt för dina husdjur att ligga på. Dessutom absorberar träpellets effektivt urin och lukt, vilket gör det enklare att hålla burarna rena.

  Pappersströ

  Vi erbjuder även högkvalitativt pappersströ till dina smådjursburar. Vårt pappersströ är gjord av 100% naturliga material och är utformad för att ge dina husdjur en mjuk och bekväm plats att bo på. Dessutom är vårt pappersströ lätt att hantera och enkelt att byta ut.

  Halm

  Halm är en annan populär bottenströ för smådjur. Halm absorberar effektivt lukt och urin, vilket gör det till en utmärkt produkt för att hålla burarna rena och fräscha. Vår halm är tillverkad av högkvalitativt material och är skonsam mot dina husdjurs hud.