Bone Appetit

Tuggben från Bone Appetit hjälper till att rengöra tänderna tack vare de små bitarna som lossnar under tuggning. Om de sväljs kommer de att resa genom matsmältningskanalen utan någon som helst bieffekt.

Recepten på tuggben från Bone Appetit tillagas med den hängivna omsorg som finns i husmanskost blandat med vetenskapen om djurnäring.

I samarbete med djurnäringsspecialister skapar Bone Appetit en vetenskapligt baserad munhälsolösning från färska växter och vildfångade proteiner som ligger närmast våra hundars naturliga kost.

Tuggben Nylon Beef, 19 cm Australian shepherd Pawpalace
+ Läs mer

Säkra tuggben från Bone Appetit

Din hund ska inte kunna dra av eller svälja större bitar av Bone Appetit tuggben, men om du tror att den har det, ta bort benet från hunden och kontakta din veterinär. Ingen tuggprodukt är helt oförstörbar.

Bone Appetits tuggbens livslängd beror på din hunds beslutsamhet. Undersök benet regelbundet för att se till att det fortfarande är i ett stycke. Ta bort den om den är för skadad eller har blivit för liten för att kunna tuggas säkert.

Dessa tuggben är mjuka och välsmakande för hundar. De håller länge och är perfekta för hunden med stort behov att tugga.

Goda, välgörande och smakrika ben för din hund

Bone Appétit är en serie naturligt hundgodis som tillverkas med igenkännbara ingredienser och recept som inspirerats av hemlagad mat. Förutom att vara välsmakande är dessa tuggben också rika på näringsämnen som kalcium och fosfor.

Vill du ha ett hälsosamt sätt att hålla hundens tänder rena? Bone Appétit är ett varumärke som erbjuder läckra ben för hundar. De hjälper till att hålla din hunds tänder friska genom små bitar som bryts av under tuggningen.