Bravo

Bravos utbud av hälsosamma och naturliga hundgodisar kommer att älskas av din hund. Du kan välja mellan olika storlekar, smaker och former beroende på vad din hund gillar. Från valp till senior och allt däremellan har vi något som varje hund kommer att älska!

Hundar är precis som människor och behöver godis som erbjuder något annat än socker eller konstgjorda ingredienser. Bravo är tillverkat av naturliga råvaror och är därför hälsosamt – men samtidigt gott som godis!

Vridet Ben Naturell 10-pack, 25 cm Ben Pawpalace
+ Läs mer

Beställ tuggben från Bravo online

Letar du efter hälsosamma, naturliga tuggben att ge din hund? Då har du kommit till rätt ställe. På Pawpalace har vi över 70 hälsosamma tuggben, tuggknutar, tuggrullar och tuggringar. Bravos tuggben är gjorda med endast högkvalitativa ingredienser. Klicka hem tuggben till din hund online hos oss, vi levererar snabbt och skickar inom 16 timmar med Postnord.

Bara det bästa är gott nog för din hund

På Pawpalace anser vi att hundar förtjänar det bästa. Därför handplockar vi bara det finaste och mest läckra hundgodiset och tuggpinnarna gjorda av naturliga ingredienser utan för mycket av det som inte är bra för varken hund eller vår planet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett välvalt sortiment av läckra naturliga tuggben från Bravo med den kvalitet som våra pälsbeklädda vänner förtjänar. Bravo erbjuder ett brett utbud av hundgodis så att alla hundar kan vara glada och samtidigt hålla sig friska.

Förresten.. du har väl inte missat att vi har ett ett generöst bonusprogram för återkommande kunder?