Bloggen

Djursajten har valt Pawpalace till en av de bästa djurbutikerna online!

Vi på Pawpalace blir superglada när vi blir positivt uppmärksammade av kunder, recensenter och andra företag inom husdjursbranschen. Pawpalace har precis blivit utvalt till en av de bästa djurbutikerna online enligt Djursajten vilket vi hurrar högt för! Att få ett så fint omnämnande är verkligen ett gott kvitto på all tid, energi och kärlek vi lägger i vår verksamhet.

I och med detta vill vi passa på att slå ett slag för Djursajten som erbjuder både mycket och nyttig information för nya såväl som vana husdjursägare. Hos Djursajten hittar du hundratals faktabaserade inlägg för katter, hundar, kaniner och andra djur.

Hjördis testar Repknut

Små valpar utforskar sin omgivning genom att bita i saker. Alla som någon gång har haft en hundvalp hemma någon gång vet nog precis vad vi pratar om. Allt från skor i hallen, till gardiner, händer och byxben. För att få valpen att sluta bita i oönskade saker är det bra att ha leksaker att avleda med hemma som den får bita i. När det är dags för valptänderna att bytas ut mot vuxentänder kan det också komma en intensiv period av bitande.

Hjördis är 10 veckor och biter på allt hon hittar när bithumöret sätter igång. Visar vi henne hennes leksaker blir hon snabbt intresserad av dom istället. En favorit som Hjördis har är Repknut, Small från Beco. Tillverkad i hållbar och ekologisk hampa och bomull. Den kan hon ligga och gnaga på ett bra tag och den hjälper henne att bli lugn.

Nedan kan du se en kort video under en bitstund med repknuten. Hjördis ger Repknut från Beco 5 av 5 tassar.