Halsband & selar

Oavsett om du är ute på dagliga promenader, tränar din hund eller bara vill att din hund ska visa upp sin unika personlighet, har vi ett brett utbud av produkter för att möta dina behov.

Visar 1–36 av 414 resultat

En mängd olika halsband

Hos Pawpalace har vi ett omfattande urval av halsband i alla typer av material, färger och stilar. Vi har allt från slitstarka läderhalsband till lätta nylonalternativ, alla designade med din hunds komfort och säkerhet i åtanke. Våra halsband finns i en rad olika storlekar för att säkerställa en perfekt passform för alla hundar, oavsett ras eller storlek.

Bekväma och säkra selar

Att hitta rätt sele för din hund kan göra all skillnad för komfort och kontroll under promenader eller träning. Vi erbjuder ett stort utbud av hundselar som är lätta att använda och justera för bästa passform. Våra selar är designade för att minimera trycket på hundens hals och för att fördela det mer jämnt över bröstet och axlarna, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla hundar.

Halsband och selar för varje tillfälle

Oavsett om du letar efter ett praktiskt halsband för dagliga promenader, ett robust sele för vandring och äventyr, eller ett fashionabelt halsband för att komplettera din hunds unika stil, har vi det du behöver. Med Pawpalaces breda urval av halsband och selar är det enkelt att hitta den perfekta produkten för dig och din hund.

Börja utforska vårt sortiment av halsband och selar idag och upptäck kvalitetsprodukter som är designade med din hunds säkerhet och komfort i åtanke. Oavsett ditt behov, är vi här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig och din hund.