Hälsa & vård

Välkommen till smådjursapoteket! Här finner du allt hälso- & vårdrelaterat för din lilla vän. Allt från vitaminer och mineraler till schampon, borstar och pincetter. Använd gärna navigationen och filtreringen för att hitta rätt.

Visar alla 36 resultat

Hälsa & vård för smådjur

Vi är glada att kunna erbjuda ett brett utbud av produkter som hjälper till att hålla dina smådjur friska och glada. Hos oss hittar du allt från foder och vitaminer till hygienprodukter och tillbehör för att ta hand om dina små vänner på bästa sätt.

Vitaminer och tillskott

Att ge dina smådjur rätt näring är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att hålla dem friska och glada. Vi har ett stort utbud av foder och tillskott som passar för alla typer av smådjur, inklusive högkvalitativt torrfoder, våtfoder, och vitaminer som hjälper till att stärka deras immunförsvar.

Hygien och skötsel

En god hygien är avgörande för att hålla dina smådjur friska och lyckliga. Vi har allt du behöver för att ta hand om deras päls, klor och tänder, inklusive borstar, kloklippare och tandborstar.

Leksaker och tillbehör

För att hålla dina smådjur stimulerade och underhållna har vi ett brett utbud av leksaker och tillbehör som är perfekta för att hålla dem aktiva och glada. Från leksaksbollar och gnagarhjul till koppel och transportburar – vi har allt du behöver för att ta hand om dina små vänner.