Plast

Köp namnbricka för hund och katt i plast. Alla namnbrickor kommer i storlekarna small, medium och large – med andra ord finns en storlek för alla hundar och även katter. Gravyr ingår alltid kostnadsfritt och alla ID-brickor skickas gratis med hemleverans från Postnord.

Visar alla 36 resultat

Färgglada plastnamnbrickor

I vår kategori för plastnamnbrickor för hundar och katter erbjuder vi en rad vackra, livliga namnbrickor designade för att ge din fyrbenta vän en pop av färg samtidigt som du håller dem säkra. Våra namnbrickor är mer än bara en praktisk nödvändighet; de är ett sätt att visa upp ditt husdjurs personlighet och stil.

Plastnamnbrickor är det perfekta valet för husdjursägare som vill ha en lätt och hållbar bricka för sitt husdjur. Vårt sortiment inkluderar olika former, från klassiska runda och benformade brickor till hjärtformade och stjärnformade alternativ. Färgerna varierar från klassiskt vitt och svart till glada röda, blå, gröna och rosa.

Hållbara plastnamnbrickor med gratis gravyr

Våra plastnamnbrickor är tillverkade av högkvalitativ plast för att säkerställa långvarig hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Även om de är lätta, är de designade för att stå emot dagligt slitage och hålla informationen läsbar och tydlig.

Varje namnbricka kan personanpassas med ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter. Denna funktion ger extra säkerhet, så att du kan känna dig trygg om ditt husdjur skulle råka komma bort.

Utforska vårt sortiment av plastnamnbrickor och hitta den perfekta för ditt husdjur. Med så många färger, former och mönster att välja mellan, är vi säkra på att du kommer att hitta den perfekta brickan för din hund eller katt. Låt oss hjälpa dig att ge ditt husdjur en säker, bekväm och snygg namnbricka.

Vi har Sveriges kanske bredaste utbud av namnbrickor med fler än 1000 varianter!