Bio-Life

Alla Bio-Lifes husdjursartiklar är tillverkade med naturliga ingredienser, är toxinfria och veganvänliga. Bio-Lifes produkter är godkända av Allergy UK och har alla genomgått försök och tester för att bevisa sin effektivitet.

Alla pälsiga husdjur producerar allergener som kan orsaka allergiska reaktioner hos små barn och vuxna. Allergenerna kommer från husdjurens saliv, urin och svettkörtlar och fastnar i pälsen när de slickar sig.

PetalCleanse är en enkel lotion från Bio-Life som innehåller negativt laddade ytaktiva ämnen som tar bort de positivt laddade allergenerna från ditt husdjurs päls innan de kommer ut i luften eller kommer i kontakt med din hud.

Används en gång i veckan varje vecka och kan då förebygga nysningar, väsande andning, astma och eksem så att du kan leva i harmoni med dina lurviga vänner.

PetalCleanse Bio-Life för katt, 350 ml Allergi & rengöring Pawpalace
+ Läs mer

Allergiförebyggande produkter sedan 2000

Bio-Life är ett familjeägt företag i England. Ägarna, Graham och Mary bor på en liten gård tillsammans med sina 3 hundar, en katt och 16 får med täta besök av 3 vuxna barn. Låter som en rimligt hektisk plats! 😅

Företaget grundades på tröskeln till det nya millenniet 2000, när en kollega övertalade Mary att produkterna som hon blandade för vänner i hennes kök var idealiska för allergiska besvär. I september 2000, efter omfattande produkttester, lanserades PetalCleanse.

Toxinfria, veganvänliga antiallergenprodukter för hund och katt

Bio-Lifes produkter är framtagna för att hjälpa till att minska husdjursallergi som orsakar nysningar, väsande andning, astma, eksem och nässelutslag hos allergiker.

Deras lotion PetalCleanse för husdjur är gjorda av noggrant utvalda råa, naturliga ingredienser och är toxinfria, så de är säkra även för de mest känsliga användarna.

Så här använder du PetalCleanse på din hund eller katt

  1. Borsta hunden för att ta bort eventuell lös päls
  2. Fukta en trasa med 30 ml (liten hund eller katt) eller 35-40 ml (medelstor/stor hund) av PetalCleanse
  3. Torka av hunden med den fuktiga trasan, med och mot pälsen (särskilt under käken)
  4. Ta en ny ren trasa och torka av husdjuret för att ta bort lotionen och det neutraliserade allergenet

Använd en gång i veckan, varje vecka

Om du lider av kliande ögon, täppt näsa, pipande andning, nysningar eller astma till följd av katt- eller hundallergi, använd PetalCleanse för katt och hund.