Matplats

Pawpalace erbjuder ett omfattande sortiment av matskålar, underlägg och foderautomater för katter. Här finns produkter som gör varje måltid till en glädjefylld upplevelse för ditt husdjur.

Visar 1–36 av 83 resultat

Välkommen till Pawpalace, ditt ultimata destination för allt som rör kattmatning. Vi har en passion för att tillhandahålla kvalitetsprodukter som både är funktionella och estetiskt tilltalande, allt för att säkerställa en positiv matupplevelse för din älskade katt.

Brett sortiment av matskålar

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av matskålar som är speciellt utformade för att uppfylla dina katters olika behov. Oavsett om du letar efter rostfria stål, keramik eller plastmatskålar, har vi alltid något att erbjuda. Våra matskålar är både hållbara och lätta att rengöra, vilket garanterar en hälsosam matplats för ditt husdjur.

Underlägg för kattmatskålar

Skydda ditt golv från spill och oreda med våra underlägg för kattmatskålar. Våra underlägg är gjorda av vattentåliga och lätta att rengöra material. De kommer i olika storlekar och färger, passande alla typer av inredningsstilar och kattstorlekar.

Foderautomater för katter

Förenkla ditt liv och se till att din katt alltid har tillgång till färsk mat med våra foderautomater. Dessa produkter är utformade för att dispensera mat vid förinställda tider, vilket gör dem till en perfekt lösning för upptagna husdjursägare. Våra foderautomater ger en konstant tillgång till mat, vilket säkerställer att din katt aldrig går hungrig.

En glad matstund för din katt

På Pawpalace tror vi att matningstiden ska vara mer än bara en rutin – det ska vara en glad stund för både dig och din katt. Därför är våra produkter utformade för att inte bara vara praktiska, men också bidra till att skapa positiva matvanor hos din katt.

Vi på Pawpalace arbetar konstant för att leverera det bästa inom kattmatningsprodukter. Shoppa hos oss idag och upplev skillnaden med Pawpalace, där din katts måltid är vår prioritet.