Swarovski diamanter

Köp namnbricka för hund och katt med Swarovski diamanter! Kan det bli mer exklusivt än så? Alla namnbrickor kommer i storlekarna small, medium och large – med andra ord finns en storlek för alla hundar och även katter. Gravyr ingår alltid kostnadsfritt och alla ID-brickor skickas gratis med hemleverans från Postnord.

Visar alla 15 resultat

Exklusiva namnbrickor med Swarovski-diamanter

I vår kategori för stålnamnbrickor med Swarovski-diamanter för hundar och katter erbjuder vi en uppsjö av eleganta och exklusiva alternativ för de djurälskare som söker det lilla extra. Dessa namnbrickor är inte bara funktionella, de lägger även till en personlig touch av lyx och glamour till ditt husdjurs utseende.

Varje namnbricka är utsmyckad med äkta Swarovski-diamanter, som är kända för sin otroliga glans och överlägsna kvalitet. Brickorna är tillverkade av hållbart stål, vilket garanterar en produkt som inte bara ser fantastisk ut, men som även tål tidens tand och husdjurets äventyr.

Namnbrickor med Swarovski-diamanter och gratis gravyr

Alla våra stålnamnbrickor med Swarovski-diamanter kan anpassas med ditt husdjurs namn och dina kontaktuppgifter. Detta ger en extra säkerhetsfaktor, samtidigt som det erbjuder en möjlighet att göra varje namnbricka unik för ditt husdjur. Informationen graveras in i det tåliga stålet för att säkerställa att den inte slits bort över tid.

Om du letar efter ett sätt att addera lite extra glamour till ditt husdjurs halsband, är våra stålnamnbrickor med Swarovski-diamanter det perfekta valet. De kombinerar funktion, hållbarhet och en unik design för att skapa en namnbricka som är lika unik som ditt älskade husdjur.

Upptäck vårt utbud av stålnamnbrickor med Swarovski-diamanter och hitta den perfekta accessoaren för ditt husdjur idag. Med dessa namnbrickor kan du visa upp ditt husdjurs personlighet samtidigt som du ger dem en extra touch av elegans och stil.

Vi har Sveriges troligen största utbud av namnbrickor med fler än 1000 varianter!