Transportburar & väskor

När ditt djur ska transporteras någonstans är det viktigt att det sker på rätt sätt. Oavsett om du åker bil eller kommunal trafik är det viktigt att prioritera säkerheten högt. En transportbur eller transportväska garanterar att ditt djur kommer fram tryggt och säkert.

  Visar alla 3 resultat

  Transportburar och väskor för smådjur

  Här hittar du ett stort utbud av högkvalitativa transportburar och väskor för smådjur som är perfekta för att transportera ditt husdjur på ett tryggt och bekvämt sätt.

  Oavsett om du behöver en transportbur för att ta ditt smådjur till veterinären, eller en smidig väska för att resa med ditt lilla sällskapsdjur, så har vi det du söker.

  Stort utbud av transportburar och väskor

  Vi erbjuder ett brett utbud av transportburar och väskor från de mest pålitliga varumärkena på marknaden. Välj mellan olika storlekar, material och färger, så att du kan hitta den perfekta transportlösningen för ditt smådjur.

  Vi har allt från mjuka och bekväma väskor för små djur som kan bäras som en handväska, till robusta transportburar i hårdplast som är perfekta för större djur som kaniner och illrar.