Promenad & utomhus

Handla artiklar när ni ska ut på en promenad eller när katten helt enkelt vill vara utomhus en stund. Här finns det du behöver för utomhusaktivitet och promenad med din katt.

Visar 1–36 av 41 resultat

Ge din katt möjlighet att utforska världen med våra produkter

Om du vill ge din katt möjlighet att utforska världen utanför hemmet är det viktigt att ha rätt utrustning. På Pawpalace erbjuder vi ett stort utbud av promenadutrustning för katter, så att du kan ge din katt den bästa tiden utomhus.

Ge din katt frihet att utforska

Med vår promenadutrustning kan du ge din katt frihet att utforska världen utanför hemmet på ett säkert och bekvämt sätt. Våra produkter har olika funktioner och fördelar, så att du kan hitta den utrustning som passar bäst för din katt och dess behov.

Högkvalitativa produkter till ett bra pris

På Pawpalace strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa promenadutrustning till ett bra pris. Alla våra produkter är noggrant utvalda

och testade för att se till att de möter våra höga kvalitetskrav. Dessutom har vi alltid bra erbjudanden och rabatter på våra produkter, så att du kan ge din katt den bästa tiden utomhus utan att behöva betala för mycket.

Vad kan du hitta hos oss?

På Pawpalace hittar du ett stort utbud av promenadutrustning för katter i alla åldrar och aktivitetsnivåer. Här är några av de produkter vi erbjuder:

  • Kattsele: En kattsele är det perfekta sättet att ge din katt frihet att utforska världen utanför hemmet på ett säkert sätt. Våra kattselar är gjorda av hållbara och skonsamma material, och har en justerbar rem för att passa din katt perfekt.
  • Kattväska: Med en kattväska kan du enkelt ta med din katt på resor och utflykter. Våra kattväskor är gjorda av hållbara och bekväma material, och har en luftventilerad design för att hålla din katt sval och skön.
  • Kattbur: Om du vill ge din katt frihet att utforska världen utanför hemmet på ett säkert sätt är en kattbur ett bra val. Våra kattburar är gjorda av hållbara och skonsamma material, och har en stabil konstruktion för att hålla din katt säker.