Klovård

Vi har det du behöver för att hålla din hunds klor i toppskick. Handla klotång, klofil, sluta-blöda pulver och andra produkter för klorna. Självklart säljer vi även Millers klotång – klassikern som alla älskar!

  Visar alla 17 resultat

  Klovård för hundar

  Vård av hundens klor är viktigt för deras välbefinnande. Kloklippning är en av de viktigaste åtgärderna för att se till att hundens klor är korta och välskötta. Här på Pawpalace hittar du ett brett sortiment av klovaror för hundar av olika storlekar och raser.

  En viktig del av hundens vård

  Att klippa klorna på hunden är en viktig del av hundens vård. En klo som växer för långt kan orsaka obehag för hunden och kan till och med leda till hälsoproblem.

  Vi har ett brett utbud av klovårdsartiklar för hundar av alla storlekar och raser. Vi har exempelvis klotänger för små hundar som Chihuahuas och Pomeranians, samt klotänger för större raser som Golden Retrievers och Rottweilers. Oavsett vilken storlek din hund är, har vi en klotång som passar.

  Bra för hunden och husse eller matte

  Att använda klovårdsartiklar på hunden har många fördelar för både hunden och husse eller matte. Långa klor hos en hund kan leda till många problem, dessutom tenderar de att lättare riva/klösa vid lek, aktivitet eller bus. Korta klos kommer med många fördelar.

  Klovårdsartiklar av högsta kvalitet

  Hos Pawpalace hittar du bara klovårdsartiklar av högsta kvalitet. Vi arbetar bara med de bästa leverantörerna för att se till att du köper sådant som håller länge och fungerar som det ska.

  Vi erbjuder också konkurrenskraftiga priser, vilket gör att du kan köpa dina klovårdsartiklar för din hund utan att göra hål i plånboken.

  Enkelt att beställa online

  Att beställa klovårdsartiklar för din hund från Pawpalace är enkelt och smidigt. Du beställer direkt från vår hemsida och vi skickar varorna till dig inom några dagar.

  Vi har också en utmärkt kundtjänst som alltid finns tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller hjälpa till med din beställning.

  Slutligen vill vi påminna om att regelbunden klovård är en viktig del av hundens hälsa. Genom att använda klovårdsartiklar på rätt sätt och med regelbundna mellanrum kan du hjälpa din hund att hålla sig sund och glad genom hela livet.