Tre Ponti

Unika selar för hundar, handtillverkade av Tre Ponti i Italien. Dessa hundselar håller anmärkningsvärt hög kvalitet och är resultatet av omsorgsfullt hantverk.

Tre Pontis kärlek till husdjur inspirerar dem till att förbättra och utveckla nya handgjorda produkter. Här finner du Tre Pontis fantastiska utbud av selar för hund – något för alla oavsett storlek och ras.

Hundsele Med Spänne Mesh Grön Camo, Nr 3,5 Halsband & selar Pawpalace
+ Läs mer

Tre Ponti – startades med en passion för husdjur

Tre Ponti är ett italitenskt varumärke som en gång i tiden startades med kärleken till husdjur och en passion om att höja komforten och friheten i de dagliga husdjursprodukter som de använder.

Varumärket lanserades 2007 och hade redan från början en innovativ och unik design i deras produkter som snabbt blev älskad av båda djurägare och husdjur. Sedan dess har företaget skapat innovativa selar med samma passion för husdjurens välbefinnande. Idag är Tre Ponti en älskad produkt hos många husdjursägares hem.

Kvalitet som filosofi

Tre Ponti vill göra sina produkter bekväma för den som använder dem – husdjuret. Lätta, ergonomiska och bekväma samt slitstarka och enkla att använda är deras ledord i allt de skapar.

För att nå detta arbetar de bara med de finaste materialen och uppmärksammar varje detalj, och erbjuder därmed husdjursartiklar till otroligt bra kvalitet och pris.

Ett Italienskt hantverk

Tre Pontis produkter är noggrant handgjorda av skickliga skräddare som fokuserar på detaljer i en autentisk, hantverksmässig tillverkningsmiljö nära Venedig i Italien. Från de tekniska materialen till det mjuka nätet och den ergonomiska designen utformar Tre Ponti noggrant varje detalj för att passa hundar och vissa katter.

Deras utseende har kopierats, men kan inte motsvaras på grund av materialen och kvaliteten.

100% handgjorda i Italien

Tre Ponti utmärker sig för sina 100% italienska handgjorda produkter. Varje sele, koppel och tillbehör som de tillverkar är handgjorda av deras skickliga hantverkare och designade för komfort hos ditt husdjur.

Varför ska jag välja en Tre Ponti sele?

De är bekväma och Tre Ponti selar är superenkla att använda. Dessa selar är verkligen lätta att sätta på, justera och ta av, vilket ger dig och ditt husdjur en mer positiv upplevelse när ni ska ut och in. Dessutom är de säkra och upptar en liten yta på din hunds kropp, så att de inte känner sig instängda.

Hur ska selen sitta?

Din Tre Ponti sele ska ligga platt mot hundens kropp. Särskilt viktigt är det fram vid bröstet, selen fram vid bröstet ska aldrig sitta för löst eller hänga fritt. Selen kan sitta något lösare i nacken, men ska för den sakens skull helst sitta åt även där.

Kan jag träna min katt att använda en Tre Ponti sele?

Som med allt nytt kan det krävas tålamod, träning och tid för din katt att lära sig bära sele. Katter som aldrig har upplevt något liknande kan ibland agera som om de blivit fångade: de kan platta till sig, frysa eller till och med rygga tillbaka. Lugn och långsam träning kan hjälpa till att övervinna sådana reaktioner. Ta ett steg i taget och tvinga aldrig katten att använda selen om den inte vill. Ge godis som belöning när den använder selen.