Tassvård

I vår omfattande kategori för tassvård hittar du allt du behöver för att hålla din hunds tassar i toppskick.

  Visar alla 9 resultat

  Skydda och ta hand om hundens tassar

  Varje hundägare vet att hundens tassar spelar en central roll i deras dagliga liv. Hopp, lek, långa promenader och även vila – tassarna används konstant och förtjänar därför bästa möjliga vård.

  En viktig produkt i denna kategori är tassbalsam. Det hjälper till att skydda mot vägsalt under de kalla vintermånaderna och mot varmt underlag under sommaren. Tassbalsamet är framtaget för att ge en skyddande barriär och återfuktar samtidigt hundens tassar, vilket förebygger torrhet och sprickor. När du applicerar tassbalsam regelbundet kan du vara säker på att din hund har mjuka och smidiga tassar oavsett årstid.

  När skador ändå uppstår är det viktigt att vara förberedd. Våra bandage och saxar är en del av lösningen. Med dem kan du snabbt och säkert ta hand om eventuella sår och skador på hundens tassar. Bandagen kommer i olika storlekar för att passa alla hundraser, och våra saxar är speciellt utformade för att klippa bandage och päls på ett säkert och effektivt sätt.

  Blodstopp sprayer och mer

  Ingen hundägare vill tänka på skador, men att vara förberedd kan betyda skillnaden mellan ett mindre problem och en nödsituation. Om din hund skär sig på något skarpt kan det börja blöda, och det är här vår blodstopp spray kommer in. Denna produkt är en viktig del av varje hundägares hemmaapotek och är designad för att snabbt stoppa blödning från mindre skador.

  Utöver dessa produkter har vi också ett urval av andra produkter designade för att förhindra och hantera olika tassrelaterade problem. Från specialdesignade hundstrumpor för extra skydd till organiska våtservetter för rengöring av tassar efter en blöt promenad, vi strävar efter att erbjuda det bästa urvalet för alla dina tassvårdsbehov.

  Genom att investera i dessa produkter visar du att du tar ditt ansvar som hundägare på allvar och att du värdesätter din hunds komfort och hälsa. Vi förstår att varje hund är unik, och vi strävar efter att tillhandahålla produkter som passar alla typer av hundar och alla typer av livsstilar. Utforska vår kategori för tassvård och upptäck de många sätt du kan förbättra ditt husdjurs livskvalitet. Här i vår tassvårdskategori får du allt du behöver för att din hunds tassar ska vara sunda, starka och redo för äventyr.