Boxer

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Boxer. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 139 resultat

  Lära känna Boxern

  Boxern är en kraftfull och lojal hundras med en stark personlighet. Rasen härstammar från Tyskland och har varit en populär familjehund i över hundra år.

  Boxder: utseende och storlek

  Boxern är en stor hund med en muskulös och atletisk kropp. De har en kort och glansig päls som kan vara svart, fawn eller annan färg. Deras ögon är vanligtvis mörka och uttrycksfulla, och deras öron är vanligtvis höjda. En vuxen Boxer väger vanligtvis mellan 25 och 32 kg och är mellan 53 och 63 cm hög.

  Personlighet

  Boxern är känd för sin kraft och lojalitet. De är mycket kärleksfulla och tillgivna mot sina ägare och är också väldigt lojala och skyddande mot sina familjer. De är också väldigt sociala och trivs i sällskap med andra hundar och människor. De är också väldigt aktiva och energiska, och de behöver mycket motion och träning för att hålla sig i form.

  Träning och aktivering

  Boxern är en intelligent och lättlärd hundras och behöver både mental och fysisk aktivering för att hålla sig glad och frisk. De är lätta att träna och reagerar bra på positiv förstärkning och uppmuntran. De är också väldigt känsliga för tonläget i rösten, så det är viktigt att hålla träningen rolig och positiv. Boxern är också mycket lämplig för olika hundsportar som lydnad och ringträning.

  Familjehund: Ja, kärleksfulla och tillgivna

  Boxern är en väldigt lämplig hund för familjer med barn. De är mycket kärleksfulla och tillgivna mot barnen och skyddar dem ofta. De är också väldigt lätta att träna och kan lära sig olika kommandon och trix. Det är viktigt att ge Boxern tillräckligt med motion och aktivering, eftersom de kan bli olyckliga och destruktiva om de inte får det.