• Hundleksak Mjukiskanin, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Mjukiskanin, 30 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

120 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hundleksak Mjukiskanin, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en gosig och lekfull lekupplevelse med vår hundleksak Mjukiskanin. Denna leksak är formad som en bedårande kanin och är perfekt för att ge din hund både komfort och underhållning.

Leksaken har en bekväm storlek på 30 cm, vilket gör den lämplig för både små och medelstora hundar att bära runt och leka med. Den är tillverkad av mjukt plyschmaterial som ger en mysig och kramvänlig känsla för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra spännande är det inbyggda pipljudet. När din hund biter i leksaken kommer den att ge ifrån sig ett pipande ljud, vilket skapar extra intresse och glädje under leken. Pipet hjälper till att stimulera hundens lekinstinkter och gör leken ännu mer engagerande.

Vår hundleksak Mjukiskanin är tillverkad med säkerhet i åtanke. Den är gjord av hållbart och icke-giftigt plyschmaterial och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan vara trygg när din hund leker med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Mjukiskanin. Utforska dess gosiga design och upptäck glädjen med det inbyggda pipljudet. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över att leka och krama denna mjuka och lekfulla kaninleksak.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en bedårande kanin
  • Bekväm storlek på 30 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av mjukt plyschmaterial för en gosig och kramvänlig känsla
  • Inbyggt pipljud för extra rolig och stimulerande lek
  • Säker och hållbar design
  • Skapar en lekfull och underhållande lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,126 kg
Dimensioner200 × 250 × 155 mm
Färg

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Mjukiskanin, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.