Kroppsselar

Om du letar efter ett bekvämt, säkert och pålitligt alternativ till traditionella hundhalsband, då kan du överväga att utforska vårt sortiment av kroppsselar. Dessa selar fördelar trycket jämnt över din hunds kropp, vilket minskar risken för obehag

  Visar 1–36 av 190 resultat

  Bekväm och säker design

  Våra kroppsselar är designade med både din och din hunds komfort och säkerhet i åtanke. Genom att omsluta din hunds kropp och bröstkorg istället för bara halsen, erbjuder kroppsselen ett tryggare och mer bekvämt alternativ för din hund. Detta gör den särskilt lämplig för hundar som tenderar att dra eller rycka på koppel under promenader.

  Stort utbud av storlekar och stilar

  Oavsett din hunds storlek, ras eller personliga stil, har vi en kroppssele som passar. Vårt sortiment av kroppsselar sträcker sig från små till stora storlekar och kommer i en mängd olika stilar och färger. Från klassiska svarta till glittrande glitter, vi har något för alla smaker.

  Högkvalitativa material

  Alla våra kroppsselar är tillverkade av högkvalitativa material som är både slitstarka och mjuka mot din hunds hud. Vare sig det är nylon, läder eller ett annat robust material, kan du vara säker på att din hunds sele är konstruerad för att hålla och att vara bekväm att bära.