Deli-Dog

Deli-Dog tillverkar helt naturliga livsmedel för att främja välbefinnandet för hundar. De lägger stor vikt vid detaljer under hela produktionsprocessen, från valet av ingredienser till slutet av produktberedningen.

Hundgodis Nötkött, 800 g Hund Pawpalace
+ Läs mer

Hälsosamma och naturliga hundfoder

Om du letar efter hälsosamma och naturliga alternativ för din hunds foder, kan varumärket Deli-Dog vara rätt val för dig.

Deli-Dog erbjuder ett brett utbud av hundfoder som är tillverkat med naturliga råvaror och utan tillsatser som konstgjorda färg- och smakämnen. Deras produkter innehåller högkvalitativa proteinkällor som kyckling, fisk och biff, och är rika på vitaminer och mineraler som din hund behöver för att må bra.

Deli Dog har också ett stort utbud av godis och belönande snacks till hundar, som är tillverkade av naturliga råvaror och utan tillsatser. Dessa är perfekta som belöningar vid träning eller som en godisbit att ge till din hund när du vill visa lite extra kärlek.

Så om du vill ge din hund den bästa möjliga näringen och samtidigt undvika konstgjorda tillsatser, är Deli-Dog ett bra val.