Överdrag & tillbehör

Här hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter designade för att förbättra komforten, hållbarheten och utseendet på din hunds bädd. Allt från tvättbara överdrag till mysiga filtar.

  Visar alla 6 resultat

  Förbättra din hundbädds livslängd och komfort

  I vår kategori för överdrag och tillbehör till hundbäddar kan du hitta allt du behöver för att optimera din hunds bädd. Från skyddande överdrag som hjälper till att förlänga livslängden på din hundbädd till mysiga filtar som ökar komforten, finns det något för varje hunds behov och ägarens preferenser.

  Våra överdrag till hundbäddar är tillverkade för att passa en mängd olika bäddstorlekar och -former. De är inte bara praktiska genom att skydda bädden från smuts, fläckar och hår, men bidrar också till att hålla din hunds bädd fräsch och ren längre. De flesta av våra överdrag är maskintvättbara, vilket gör rengöringen till en enkel uppgift.

  Gör din hundbädd personlig med våra tillbehör

  Utöver överdrag erbjuder vi även ett sortiment av tillbehör till hundbäddar, såsom extra kuddar, filtar och leksaker. Dessa kan hjälpa till att göra din hunds bädd ännu mer inbjudande och bekväm. Kanske din hund behöver en extra kudde för att stödja sin åldrande kropp, eller kanske din valp skulle uppskatta en mjuk leksak att leka med när den vaknar. Vilka tillbehör du än söker, kan du vara säker på att hitta dem i vår kategori.

  Våra tillbehör till hundbäddar är inte bara funktionella utan även estetiskt tilltalande. Vi har många olika färger och mönster att välja mellan, så att du kan anpassa din hunds bädd efter din egen stil och inredning.

  Oavsett om du letar efter ett skyddande överdrag, ett extra mjukt täcke eller något annat för att förbättra din hunds bädd, kommer du att hitta det i vår kategori för överdrag och tillbehör till hundbäddar. Utforska vårt sortiment idag och ge din hund den mest komfortabla och inbjudande bädden den förtjänar.