Bia

Möt din nya favorithundsäng – Bia. När det gäller att få en god natts sömn förtjänar hundar all den komfort de kan få. Tack vare sin oslagbara komfort och snygga design är den här hundsängen hundarnas favorit.

Det skadar knappast att Bias hundbädd med sin enkelhet även passar in i alla hem och hus.

Det svenska företaget har skapat hundbäddar sedan 1986 och tillverkar hundsängar som inte bara är snygga utan också funktionella. Deras utbud av sängar inkluderar stoppade sängar med skumfyllning eller ramar i hårdträ som kan justeras efter din valps smak.

Historien började med en dobermann som hette Bia som inte hade någon skön sovplats. Hennes husse Bengt jobbade i möbelindustrin och tillverkade en bädd till henne. Resten är historia.

Hundbädd Bia 4 70×85 cm, Svart Bäddar Pawpalace
+ Läs mer

Hundbädd online – snabbt hem till dig

Vill du ge din hund den bästa möjliga sovupplevelsen? Vill du ha en hundsäng som inte behöver tvättas hela tiden? Vill du ha en säng som är hållbar och håller i flera år? I så fall är Bia rätt val för dig.

Alla sängar från Bia är tillverkade i Sverige med enbart högkvalitativa material. Vi erbjuder ett stort utbud med korta leveranstider så att din hund snabbt och enkelt kan få sin säng hem.

Genom att Bia tillverkar sina produkter i Sverige behåller de kontrollen över deras exceptionella kvalitet samtidigt som de minskar påverkan på miljön. Hur bra som helst tycker vi! 🐶

Efter 50 år – är detta Sveriges bästa hundbädd?

Bia bädden är nu 50 år gammal. Det är många hundar som har sovit på den här sängen under åren!

Historien om Bia började med en dobermann som hette Bia och inte hade någon skön sovplats. Hennes husse Bengt Asklöf jobbade i möbelindustrin och tillverkade en bädd till henne. Hundbädden Bia tillverkades för första gången 1969 i Valdemarsvik av Bengt Asklöf.

Sedan 2009 drivs företaget av Sofia Asklöf, Bengts barnbarn. År 2019 firade Bia bädden 50 år.

En perfekt hundbädd för de flesta hundar

Vill du ha en bekväm plats för din hund att vila på? Bia bädden är en mjuk, stödjande och slitstark säng som är perfekt för hundar i alla storlekar. Sängen är tillverkad med ett vattentätt tygöverdrag som är lätt att rengöra och inte drar till sig päls eller hår.

Formen gör det också lättare för ditt husdjur att komma in och ut ur den, vilket gör den perfekt för äldre hundar såväl som unga valpar.