Munvård

Munvård för katt hos Pawpalace – ditt förtroendeval för kattens munhygien. Vår kollektion inkluderar katttandkräm, munspray, plackbehandling och mycket mer.

  Visar alla 3 resultat

  Pawpalace – Din partner inom kattmunvård

  Hos Pawpalace förstår vi att din katts munhälsa är grundläggande för dess totala välbefinnande. Vi erbjuder en fulländad produktlinje som fokuserar på att stödja kattens munhygien. Vår munvårdskollektion inkluderar allt från tandkräm speciellt framtagen för katter, effektiva munspray till behandlingar mot plack.

  Katttandkräm för renare tänder

  Katttandkräm är en av de mest effektiva metoderna för att bekämpa tandsten och plack. Vårt sortiment av tandkräm för katter är speciellt framtaget för att vara skonsamt mot kattens känsliga tandkött samtidigt som det effektivt avlägsnar plack och förebygger dålig andedräkt. Med naturliga ingredienser och smaker som katter älskar, gör vår tandkräm tandborstningen till en enkel och behaglig upplevelse för både katten och ägaren.

  Munspray för fräsch andedräkt

  För att ge din katt en fräsch andedräkt och förebygga munproblem, erbjuder vi också ett urval av munspray. Våra munspray är lätta att applicera och ger omedelbar fräschhet samtidigt som de hjälper till att motverka plackuppbyggnad. De är en snabb och praktisk lösning för att hålla kattens mun frisk och välmående.

  Behandlingar mot plack

  Om din katt redan lider av plack, kan våra plackbehandlingar vara lösningen. De är utformade för att bekämpa befintligt plack och förhindra att nya uppstår. Behandlingarna är enkla att använda och är ett utmärkt komplement till regelbunden tandborstning.

  Pawpalace strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa, säkra och effektiva munvårdsprodukter för katter. Vi är dedikerade till din katts hälsa och lycka, och vi är stolta över att vara en betrodd partner för att stödja din katts munhälsa. Utforska vårt omfattande utbud av munvårdsprodukter för katter och hitta de perfekta produkterna för att ta hand om din katts munhälsa idag.