Burar

Här finner du burar för smådjur som kanin, marsvin, råtta, mus, chinchilla och iller. Välj och vraka bland vårt utbud, använd gärna filtreringsfunktionen om du vet vad du är ute efter.

  Visar alla 11 resultat

  Burar för smådjur

  Pawpalace är din butik där du hittar högkvalitativa burar för dina smådjur. Vi erbjuder ett brett sortiment av burar som passar en mängd olika smådjur såsom kaniner, marsvin, hamstrar och möss.

  Våra burar är tillverkade av högkvalitativt material och är designade för att säkerställa att dina smådjur har en säker och bekväm plats att bo på.

  Burar för marsvin

  Vi har ett brett utbud av burar för marsvin. Våra burar finns i olika storlekar och modeller, från enkla bärbara burar till större burar som ger marsvinet mer utrymme att röra sig på.

  En bra bur för marsvin ska ha gott om plats för att hoppa, leka och sova. Det är också viktigt att burarna är tillverkade av högkvalitativt material och har tillräcklig ventilation för att säkerställa en sund livsmiljö.

  Burar för andra smådjur

  Pawpalace har också burar för andra smådjur såsom hamstrar, möss och gerbiler. Dessa burar är speciellt utformade för att möta de specifika behoven hos varje djurart.

  Vilken bur passar bäst för dina smådjur? Här är några saker att tänka på:

  • Storlek: Se till att buren är tillräckligt stor för att dina smådjur ska kunna röra sig, leka och sova.
  • Material: Buren ska vara tillverkad i högkvalitativt material och ha god ventilation för att säkerställa en bra livsmiljö.
  • Design: Fundera på om buren är lätt för dig att rengöra och om de passar in i ditt hem.