Hårsnoddar

Här hittar du ett brett utbud av håraccessoarer för hundar, inklusive hårnålar, hårband och scrunchies. Våra håraccessoarer ger din hund en unik stil samtidigt som de hjälper till att hålla pälsen på plats.

  Visar alla 7 resultat

  Hårnålar för hundar

  Våra hårnålar för hundar är tillverkade av högkvalitativt material som är skonsamt mot din hunds päls. Vi har ett stort urval av färger så att du kan hitta den perfekta hårnålen för din hund. De är lätta att använda och sitter säkert på plats hela dagen.

  Hårband för hundar

  Våra hårband för hundar är enkla att använda och ger din hund en söt och unik stil. Tillverkade av mjuka material som inte skadar pälsen eller huden. Finns i många olika färger att välja mellan.

  Scrunchies för hundar är en annan populär håraccessoar som ger din hund en lekfull och rolig look. Våra scrunchies är tillverkade av mjukt material och finns i många olika färger och mönster.

  Tillbehör för hundens päls

  Förutom håraccessoarer har vi också andra produkter för att hjälpa dig att ta hand om din hunds päls. Vårt sortiment innehåller bland annat kammar, borstar och schampon som hjälper till att hålla pälsen frisk och glänsande. Vi har också balsam och andra vårdprodukter för att ta hand om hudproblem som t.ex. torrhet.