Bassett hound

Här finner du vårt utbud av hundartiklar för Bassett hound. Observera att produkterna här är baserade på generell rasstorlek och är inte specifikt utvalda efter rasens särskilda egenheter. Hundar skiljer sig från individ till individ, kolla därför alltid att måtten stämmer för just din hund.

  Visar 1–36 av 139 resultat

  Bassett Hound – en vänlig och lojal jakthund

  Bassett Hound är en hundras som ursprungligen utvecklades i Frankrike för jakt på vilt som räv och hare. Rasen är känd för sin vänlighet, lojalitet och unika ljud, och är ett populärt val som familjehund och följeslagare.

  Egenskaper: Vänlig, lojal och unik

  Bassett Hound är en mycket vänlig hundras, de är kända för att vara vänliga mot både människor och andra djur. De är också mycket lojala mot sin familj och är alltid redo att följa sina ägare.

  En annan unik egenskap hos Bassett Hounds är deras ljud, de är kända för att ha ett speciellt ”skäll-viskande” ljud, vilket kan vara mycket charmigt men uppfattas också som irriterande för vissa personer.

  Personlighet: Lugn och vänlig

  Bassett Hound har en lugn och vänlig personlighet. De är inte särskilt aktiva och trivs med att vara hemma och ta det lugnt. De är också mycket kärleksfulla och vill gärna vara nära sin familj.

  Familjevänlig: Ja, men kräver lite motion

  Bassett Hound är en ras som är mycket lämpad för familjeliv. De är vänliga och kärleksfulla mot både barn och vuxna. Eftersom de inte är särskilt aktiva kräver de inte så mycket motion, men det är viktigt att ge dem lite daglig promenad och utomhus tid för att hålla dem friska och glada ändå. Deras lugna personlighet gör dem till utmärkta husdjur, men det är viktigt att notera att deras unika ljud kan vara irriterande för vissa personer.

  Det är också viktigt att träna dem att vara ensamma hemma, eftersom de kan bli oroliga och skälla när de är ensamma. Med rätt träning och tid kan man få en mycket kärleksfull och lojal familjemedlem i en Bassett Hound.

  Sammanfattningvis är Bassett Hound en hundras med en unik personlighet, känd för sin vänlighet, lojalitet och sitt unika ljud. De är lämpade för familjeliv, men kräver lite motion och regelbundna promenader. De är vänliga mot både människor och andra djur, men deras unika ljud kan vara irriterande för vissa personer. Bassett Hounds är inte särskilt aktiva och trivs med att vara hemma och ta det lugnt. Med rätt träning och tid kan man få en mycket kärleksfull och lojal familjehund.