Tik- & hanskydd

Utforska vår sortiment av tikskydd och skydd för skvättande hanar. Våra högkvalitativa produkter hjälper till att hantera hundars löp och markering i hemmet.

Visar alla 32 resultat

Skydda ditt hem med tikskydd: En enklare löpperiod för din tik

För tikägare kan löpperioden vara en utmanande tid, inte bara för hunden utan också för hemmiljön. Det är här våra tikskydd kommer in. Speciellt designade för att passa din tik bekvämt, dessa skydd ger en praktisk lösning för att förhindra fläckar på möbler och golv under din tiks löpperiod. Våra tikskydd är tillverkade av mjuka, absorberande material som är snälla mot din hunds hud, vilket säkerställer att hon känner sig bekväm och skyddad hela dagen. De finns i flera storlekar för att passa alla raser och åldrar.

Men löpperioden behöver inte vara en tid med stress och oro. Med rätt skydd kan du och din tik navigera genom denna naturliga process med minimala störningar för ditt hemliv. Dessutom är våra tikskydd lätta att rengöra och återanvända, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning för att hantera din hunds löp på ett smidigt sätt.

Skydd för skvättande hanar

Hanar kan ibland märka sitt territorium inomhus, vilket kan orsaka vissa olägenheter i hemmet. Vårt sortiment av skydd för skvättande hanar har utformats för att effektivt ta itu med detta beteende och hjälpa till att hålla ditt hem rent och fräscht. Våra skydd är tillverkade av material som är snälla mot din hunds hud, och de är utformade för att passa bekvämt och säkert, vilket ger din hund full rörelsefrihet.

Skyddet hjälper till att förhindra oönskade fläckar på golv och möbler och kan bidra till att minska stress och oro som kan uppstå med skvättande beteende. Oavsett om din hund är en liten valp som fortfarande lär sig, en äldre hund med inkontinensproblem eller en hund som vill markera sitt territorium, kan dessa skydd hjälpa till att hantera situationen på ett icke-invasivt och hundvänligt sätt.

Vi vet att varje hund och varje hem är unikt, och det är därför vi har ett brett utbud av skydd för både tikar och hanar i olika storlekar och stilar. Med vår produktkategori för tikskydd och skydd för skvättande hanar kan du och din hund njuta av en ren och lugn miljö, oavsett situation. Utforska vårt sortiment idag och upptäck den lättnad och komfort som rätt skydd kan ge.