• Hundleksak Ben, 18 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Ben, 18 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

175 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Ben från KONG är den perfekta leksaken för aktiva och krävande hundar. Det svarta benet är tillverkat för att hålla och stå emot tuffa tuggningar och lek. Med sin robusta konstruktion är det här benet idealiskt för att tillfredsställa din hunds tuggbehov.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Ben, 18 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Den hållbara designen gör det möjligt att fylla benet med godis eller belöningar, vilket ger extra stimulans och underhållning för din fyrbenta vän. Genom att utmana din hund att arbeta för att få ut belöningen, främjar benet också mentalt stimulerande lek och beteende.

KONG hundleksak Ben är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och nöje för din hund. Den är utformad med omsorg och håller hög standard för att möta de krav som ställs av både ägare och hundar.

Med en längd på 18 cm är detta benet perfekt för mellanstora till stora hundar som älskar att tugga och leka. Ge din hund en hållbar och rolig leksak med KONG hundleksak Ben och se den njuta av timmar av aktivitet och underhållning.

Egenskaper:

  • Hundleksak Ben från KONG
  • Svart ben för krävande hundar
  • Kan fyllas med godis
  • Robust konstruktion för tuffa tuggningar och lek
  • Främjar tuggbehov och mental stimulans
  • Tillverkad av högkvalitativa material
  • Längd: 18 cm
  • Perfekt för mellanstora till stora hundar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,1 kg
Dimensioner140 × 180 × 45 mm
Färg

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Ben, 18 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.