• Hundleksak Figur, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Figur, 16 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en söt och miljövänlig lekkamrat med vår hundleksak Figur. Denna 16 cm långa leksak är tillverkad av mjuk plysch och fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor. Med sitt inbyggda pipljud kommer den att ge extra spänning och underhållning. Välj bland olika färger, där färgen blir en överraskning vid köp.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Figur, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en söt och miljövänlig lekupplevelse med vår hundleksak Figur. Denna leksak är formad som en bedårande figur och är perfekt för att ge din hund både lekglädje och en medvetenhet om hållbarhet.

Leksaken har en längd på 16 cm och är tillverkad av mjuk plysch, vilket ger den en mysig och kramvänlig känsla för din hund. Den är skonsam mot din hunds tänder och tandkött samtidigt som den tål tuggande och lek.

Det som gör denna hundleksak extra speciell är dess miljövänliga fyllning. Fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor, vilket bidrar till att minska avfallet och återanvända material. Det ger en kreativ och hållbar lösning för att främja en mer hållbar lekupplevelse för din hund.

Vår hundleksak Figur kommer i olika färger, och färgen blir en överraskning vid köp. Det gör varje köp till en spännande upplevelse både för dig och din hund. Du kan välja mellan olika färger och låta din hund få en unik och färgglad lekkamrat varje gång.

Leksaken är tillverkad med säkerhet och kvalitet i åtanke. Den är gjord av material som är säkert att leka med och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan vara trygg när din hund njuter av sin lekstund med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Figur. Utforska dess söt design, medvetenheten om hållbarhet och inbyggda pipljud. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir underhållen och stimulerad under leken.

Egenskaper:

  • Hundleksak i form av en söt figur
  • Längd på 16 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av mjuk plysch för en mysig och kramvänlig känsla
  • Fyllningen är gjord av återvunna plastflaskor för en miljövänlig lösning
  • Inbyggt pipljud för extra spänning och underhållning
  • Kommer i olika färger (överraskning vid köp)
  • Säker och pålitlig design
  • Skapar en rolig och medveten lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,034 kg
Dimensioner190 × 100 × 50 mm
Färg

,

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Aimé

Letar du efter bra produkter för ditt husdjur? Då kommer du troligen inte kunna motstå Aimés fantastiska kollektion av halsband och leksaker.
Hundleksak Figur, 16 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.