• Applaws katt konserv Chicken&Duck

Applaws Kattmat Kyckling & Anka, 156 g

Rated 0 out of 5

25 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Köp fler - spara mer!
24 st 24 kr
48 st 23 kr
72 st eller fler 22 kr

Applaws Kattmat Kyckling & Anka är ett högkvalitativt blötfoder som är utformat för att tillgodose din katts näringsbehov på ett hälsosamt och naturligt sätt.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 996129 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Fodret innehåller 70% kycklingbröst, 24% fiskbuljong, 5% anka och 1% ris, vilket ger din katt en balanserad och näringsrik kost som är rik på protein och andra viktiga näringsämnen.

Kycklingen i detta foder är uppfödd på hela organiska foder, vilket garanterar att den är fri från hormoner och andra skadliga tillsatser. Dessutom är Applaws Kattmat Kyckling & Anka helt fri från artificiella färgmedel, smaker, konserveringsmedel, smakförstärkare eller glukos. Detta gör att du kan vara säker på att du ger din katt en hälsosam och naturlig kost som är fri från skadliga tillsatser.

Applaws Kattmat Kyckling & Anka tillverkas med grundtanken om katten som ett köttätande djur och försöker efterlikna en naturlig kost så mycket som möjligt. Fodret är helt utan spannmål och innehåller enbart naturliga ingredienser. Detta gör det till en utmärkt komplettering till din katts dagliga kost.

Fodret har också ett högt näringsvärde med en råproteinhalt på 13%, vilket hjälper till att bygga muskler och stärka immunförsvaret. Dessutom innehåller fodret växttråd, råoljor & fett, aska och vatten, vilket ger din katt en välbalanserad kost som uppfyller alla dess näringsbehov.

Applaws Kattmat Kyckling & Anka säljs i bekväma 24-pack med mängdrabatt och varje påse innehåller 156 gram foder. Detta gör det lätt för dig att ha tillräckligt med foder hemma och att mata din katt regelbundet med ett högkvalitativt foder som endast innehåller naturliga ingredienser.

Egenskaper:

  • 70% kycklingbröst, 24% fiskbuljong, 5% anka och 1% ris
  • Inga artificiella färgmedel, smaker, konserveringsmedel, smakförstärkare eller glukos
  • Kycklingen är uppfödd på hela organiska foder
  • Helt utan spannmål
  • Råproteinhalt på 13%
  • 24-pack med mängdrabatt
  • Varje påse innehåller 156 gram foder

Näringsvärde: Råprotein 13%, växttråd 1%, råoljor & fett 0,2%, aska 2%, vatten 82%

Produkten finns i två storlekar.

Ytterligare information

Vikt0,156 kg
Dimensioner87 × 87 × 38 mm
Djurart

Varumärke

Applaws

Djurfodret som ger hälsa och välmående. Applaws sällskapsdjursfoder innehåller bara naturliga ingredienser vilket gör det till det bästa sällskapsdjursfodret för att hålla din katt och hund i toppskick.