• Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace
  • Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace
  • Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace
  • Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace

Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

153 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Wubba No Stuff Giraffe – Slitstark leksak i mjuk plysch utan stoppning. Förstärkt tyg och spännande svansar. Inbyggda pipljud för extra stimulans. Storlek: 40 cm.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en rolig och spännande lekkamrat med Wubba No Stuff Giraffe. Denna leksak är utformad som en giraff och tillverkad av slitstarkt förstärkt tyg för långvarig lek.

Wubba No Stuff Giraffe är speciellt utformad utan stoppning för att undvika röra och rödvin. Istället är leksaken utrustad med små spännande svansar nertill som stimulerar din hunds jaktinstinkt och erbjuder extra lekmöjligheter.

Den mjuka plyschytan gör leksaken bekväm att bära och leka med samtidigt som den hållbara konstruktionen står emot hundens tuggande och lekbehov.

Leksaken har även inbyggda pipljud som lockar till lek och gör den extra spännande för din hund. Din hund kommer att älska att bära runt på och kasta Wubba No Stuff Giraffe.

Välj Wubba No Stuff Giraffe för att ge din hund en slitstark leksak med pipljud och spännande svansar. Med sin storlek på 40 cm ger denna leksak gott om utrymme för interaktion och lek med din fyrbenta vän.

Egenskaper:

  • Slitstark leksak i mjuk plysch
  • Utan stoppning för mindre röra
  • Förstärkt tyg för långvarig lek
  • Långa svansar för extra spännande lek
  • Storlek: 40 cm

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,128 kg
Dimensioner400 × 150 × 35 mm
Djurart

Färg

Material

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Wubba No Stuff Giraffe, 40 cm Border Collie Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.