• Hundleksak Tuggz Monkey, X-Large Border Collie Pawpalace

Hundleksak Tuggz Monkey, X-Large

197 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Tuggz Monkey – Söt och hållbar leksak från KONG i form av en orange apa. Perfekt för intensiv lek och tuggande. Storlek: X-Large.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Tuggz Monkey, X-Large Border Collie Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en rolig och interaktiv lekkamrat med Hundleksak Tuggz Monkey. Denna leksak är utformad som en söt apa och tillverkad av KONG, ett varumärke känt för sina högkvalitativa och hållbara leksaker.

Tuggz Monkey är speciellt utformad för att tåla intensivt tuggande och dra i, vilket gör den perfekt för hundar som älskar att leka och tugga. Den robusta konstruktionen och de förstärkta sömmarna gör att leksaken kan motstå tuffa tag och stå emot hård lek.

Den orangea färgen och de detaljerade funktionerna på apan kommer att locka till lek och stimulera din hunds naturliga lekinstinkter. Din hund kommer att älska att bära runt på Tuggz Monkey och utforska dess olika texturer och möjligheter till lek.

Tuggz Monkey kommer att ge din hund många långa lekstunder och samtidigt erbjuda en utmaning för tuggbehovet. Det är en perfekt leksak för interaktiv lek och underhållning både inomhus och utomhus.

Välj Hundleksak Tuggz Monkey för att ge din hund en söt och hållbar lekkamrat. Med sin apform och robusta konstruktion kommer denna leksak att bli en favorit för din hund och erbjuda timmar av lekglädje och stimulans.

Egenskaper:

  • Söt hundleksak från KONG i form av en orange apa
  • Hållbar konstruktion för intensiv lek och tuggande
  • Förstärkta sömmar för extra hållbarhet
  • Stimulerar naturliga lekinstinkter
  • Perfekt för interaktiv lek och tuggbehov
  • Storlek: X-Large

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,03 kg
Dimensioner500 × 150 × 70 mm
Färg

Storlek

Djurart

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Tuggz Monkey, X-Large Border Collie Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.