• Cuteseas Bläckfisk, 25 cm Bichon Frisé Pawpalace

Cuteseas Bläckfisk, 25 cm

Rated 0,0 out of 5
(0 kundrecensioner)

109 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cuteseas Bläckfisk, 25 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Denna bläckfiskleksak är tillverkad av högkvalitativt och mjukt material som ger en skön känsla vid beröring. Din hund kommer att älska att gosa med och bära runt på denna mjuka leksak.

Cuteseas Bläckfisk har en inbyggd pip som ger extra spänning och ljudstimulans. Varje gång din hund trycker på leksaken kommer den att avge ett pip som lockar deras jaktinstinkt och ger en interaktiv lekupplevelse.

En annan spännande detalj hos denna bläckfiskleksak är dess slängiga tentakler med prasselmaterial. När din hund leker med leksaken kommer de att upptäcka den intressanta ljud- och texturupplevelsen som dessa tentakler erbjuder.

Med en längd på 25 cm är denna bläckfiskleksak lämplig för alla storlekar av hundar. Den är perfekt för att krama, bära runt och leka både inomhus och utomhus.

Ge din hund den perfekta kombinationen av mjukhet, spänning och ljud med Cuteseas Bläckfisk, 25 cm. Beställ din leksak idag och se din hund njuta av timmar av glädjefylld lek och gosande!

Egenskaper:

  • Mjuk och gosig leksak med behagligt material
  • Inbyggd pip för extra spänning och ljudstimulans
  • Slängiga tentakler med prassel för intressanta tugg- och texturupplevelser
  • Längd på 25 cm för enkel hantering och lek
  • Lämplig för lek inomhus och utomhus

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,048 kg
Dimensioner250 × 85 × 55 mm
Djurart

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Cuteseas Bläckfisk, 25 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.