• Parkoppel Svart 10 mm, 2×25 cm Specialkoppel Pawpalace

Parkoppel Svart 10 mm, 2×25 cm

87 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Utforska Alacs parkoppel i svart, ett högkvalitativt och miljövänligt tillbehör för ditt husdjur. Tillverkat i miljöcertifierat svenskt läder och storleken är 10mm x 2x25cm. Är idealisk för både hundar och katter, tillgängligt hos Pawpalace.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 903715 Kategori:
Parkoppel Svart 10 mm, 2×25 cm Specialkoppel Pawpalace

Beskrivning

Välkommen till Alac, ett varumärke som upprätthåller en stolt tradition av kvalitet och hantverk sedan 1969. Vi presenterar Alacs parkoppel i svart, ett utmärkt tillbehör för din hund eller katt, designat med omsorg och tillverkat i miljöcertifierat svenskt läder.

Vårt svarta parkoppel mäter 10mm i diameter och 2x25cm i längd, vilket ger en bekväm storlek för både hundar och katter. Denna lämpliga dimensionering säkerställer inte bara en komfortabel passform för ditt husdjur, men erbjuder också den hållbarhet och styrka som krävs för att hantera alla dina äventyr.

Detta parkoppel från Alac är inte bara funktionellt, men också hållbart och ansvarsfullt tillverkat. Vi är stolta över att enbart använda miljöcertifierat svenskt läder i våra produkter. Detta innebär att varje köp bidrar till en hållbar och ansvarsfull konsumtion som stöder miljön och lokal produktion.

Vårt svarta parkoppel är utrustat med en vikt på endast 0,03 kg, vilket gör det lätt för din hund eller katt att bära. Dessutom kommer dess eleganta svarta färg att komplettera vilken pälsfärg som helst, vilket ger ditt husdjur ett elegant och sofistikerat utseende.

Alacs svarta parkoppel finns tillgängligt hos Pawpalace, där du kan hitta ett stort sortiment av Alac-produkter. Vi är stolta över att tillhandahålla högkvalitativa tillbehör för ditt husdjur som tillverkas med omsorg och en stark förbindelse till miljön.

Egenskaper:

  • Tillverkat av miljöcertifierat svenskt läder
  • Mäter 10mm i diameter och 2x25cm i längd
  • Väger bara 0,03 kg, lätt att bära
  • Stilfull svart design
  • Tillgängligt hos Pawpalace
  • Tillverkas av ett betrodd varumärke, Alac, sedan 1969
  • Kompatibel med både hundar och katter

Ytterligare information

Vikt0,03 kg
Dimensioner250 × 10 × 5 mm
Färg

Varumärke

Alac

Alac har tillverkat kvalitativa tillbehör för hund och katt sedan 1969 och ni hittar ett stort sortiment från dem hos Pawpalace. Alac använder endast miljöcertifierat svenskt läder i deras produktion.
Parkoppel Svart 10 mm, 2×25 cm Specialkoppel Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.