• Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri), 100 g Hund Pawpalace

Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri), 100 g

Rated 0,0 out of 5

65 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Boxby Hundgodis Anka är ett spannmålsfritt hundgodis med smak av anka. Det är kallpressat för att bevara näringsämnena och kommer i form av små ben.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 853643 Kategorier: , , , ,
Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri), 100 g Hund Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en läcker och hälsosam belöning med Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri). Detta delikata hundgodis är tillverkat med omsorg och erbjuder en högkvalitativ proteinkälla från anka.

Boxby Hundgodis Anka är spannmålsfritt, vilket gör det till ett utmärkt val för hundar med speciella kostbehov eller känsligheter. Det är också fritt från tillsatt socker, onyttiga tillsatser, mjölkprodukter, soja och annan utfyllnad. Detta innebär att du ger din hund en naturlig och hälsosam belöning utan onödiga ingredienser.

Godiset är rikt på protein och innehåller minst 70% protein från anka, vilket är en utmärkt källa till animaliskt protein för din hund. Det innehåller även vegetabiliska ingredienser som Tapioca, bryggerijäst, olja och fett, vilket ger en balanserad och näringsrik sammansättning.

För att bevara näringsämnena är Boxby Hundgodis Anka kallpressat, vilket är en skonsam tillverkningsmetod som bibehåller de naturliga näringsämnena och smakerna i godiset.

Varje godisbit är formad som ett litet ben, vilket gör det roligt och attraktivt för din hund att tugga på. Det är perfekt att använda som belöning under träning eller som ett gott mellanmål för din fyrbenta vän.

Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri) är tillverkat i EU enligt höga kvalitetsstandarder och är ett pålitligt val för att ge din hund en hälsosam och delikat belöning.

Egenskaper:

  • Spannmålsfritt hundgodis med smak av anka
  • Kallpressat för att bevara näringsämnena
  • En proteinkälla (minst 70% protein från anka)
  • Utan spannmål, vete, tillsatt socker, onyttiga tillsatser, mjölkprodukter, soja eller annan utfyllnad
  • Innehåller vegetabiliska ingredienser som Tapioca, bryggerijäst, olja och fett
  • Formad som små ben
  • Tillverkat i EU
  • Vikt: 100 g

Ytterligare information

Vikt0,1 kg
Dimensioner165 × 110 × 35 mm
Djurart

Varumärke

Boxby

Boxby tillverkar hundfoder och godis i allra högsta kvalitet och endast med naturligt förekommande råvaror. Pawpalace har ett brett utbud av produkter från Boxby och fyller kontinuerligt på med nya, spännande smaker!
Boxby Hundgodis Anka (Spannmålsfri), 100 g Hund Pawpalace