• Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL, 360 g Hund Pawpalace

Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL, 360 g

219 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL är ett smakrikt hundgodis med kycklings- och fisksmak. Innehåller endast 2% fett och inget tillsatt socker.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 853628 Kategorier: , , , ,
Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL, 360 g Hund Pawpalace

Beskrivning

Unna din hund en extra stor och smaskig belöning med Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL. Detta hundgodis kombinerar den läckra smaken av kyckling och fisk för en oemotståndlig upplevelse.

Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL är utformat för att vara både gott och hälsosamt för din hund. Med endast 2% fett kan du ge din hund en belöning utan att oroa dig för överdriven viktuppgång.

Detta godis är också fritt från tillsatt socker, vilket gör det till ett hälsosamt val för din hunds kost. Du kan belöna din hund med gott samvete och veta att du ger den en godis som främjar en balanserad diet.

Ge din hund en extra generös belöning med Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL. Med sin kombination av kyckling- och fisksmak, låga fetthalt och avsaknad av tillsatt socker kommer detta hundgodis att vara en favorit hos din fyrbenta vän.

Egenskaper:

  • Hundgodis med smak av kyckling och fisk
  • Endast 2% fett
  • Inget tillsatt socker
  • Extra stor storlek för en generös belöning
  • Vikt: 360 g

Ytterligare information

Vikt0,36 kg
Dimensioner260 × 180 × 55 mm
Djurart

Varumärke

Boxby

Boxby tillverkar hundfoder och godis i allra högsta kvalitet och endast med naturligt förekommande råvaror. Pawpalace har ett brett utbud av produkter från Boxby och fyller kontinuerligt på med nya, spännande smaker!
Boxby Hundgodis Kyckling & Fisk XL, 360 g Hund Pawpalace