• Boxby Hundgodis Anka, 120 g Hund Pawpalace

Boxby Hundgodis Anka, 120 g

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en smakfull och hälsosam belöning med Boxby Hundgodis Anka. Denna kvalitetsprodukt är kallpressad för att bevara näringsämnen och innehåller enbart högkvalitativa ingredienser såsom anka, ärtor, potatis och tranbär.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 853662 Kategorier: , , , ,
Boxby Hundgodis Anka, 120 g Hund Pawpalace

Beskrivning

Ge din fyrbenta vän en lyxig och näringsrik belöning med Boxby Hundgodis Anka. Denna högkvalitativa produkt är speciellt framtagen för att erbjuda din hund en smakupplevelse utöver det vanliga samtidigt som den är hälsosam och näringsrik.

Varje bit av detta hundgodis är kallpressad för att bevara de värdefulla näringsämnena som finns naturligt i ankan. Protein från lamm, kalkon, lax eller anka utgör minst 70% av innehållet, vilket gör det till en utmärkt proteinkälla för din hund. Boxby Hundgodis Anka är särskilt lämpligt för hundar som behöver extra protein i sin kost.

Det bästa av allt är att detta hundgodis är fritt från spannmål, vete, tillsatt socker, onyttiga tillsatser, mjölkprodukter, soja och andra utfyllnadsämnen. Boxby strävar efter att erbjuda enbart naturliga och hälsosamma ingredienser för att främja din hunds välbefinnande.

Boxby Hundgodis Anka innehåller anka, ärtor, potatis och tranbär. Dessa noggrant utvalda ingredienser ger inte bara en läcker smak utan bidrar också med viktiga näringsämnen till din hund. Ärtor och potatis är rika på vitaminer och mineraler, medan tranbär ger en extra dos av antioxidanter och främjar urinvägarnas hälsa.

Ge din hund en belöning som är både hälsosam och aptitretande. Boxby Hundgodis Anka kommer att bli en favorit hos din hund och bidra till en glad och nöjd fyrbent vän.

Egenskaper:

  • Högkvalitativt hundgodis med smak av anka
  • Kallpressat för att bevara näringsämnen
  • Minst 70% protein från lamm, kalkon, lax eller anka
  • Fri från spannmål, vete, tillsatt socker, onyttiga tillsatser, mjölkprodukter, soja och andra utfyllnadsämnen
  • Innehåller anka, ärtor, potatis och tranbär för en välbalanserad smak och näringsprofil
  • Tillverkat i EU för att garantera hög kvalitet och säkerhet för din hund

Ytterligare information

Vikt0,12 kg
Dimensioner195 × 130 × 30 mm
Djurart

Varumärke

Boxby

Boxby tillverkar hundfoder och godis i allra högsta kvalitet och endast med naturligt förekommande råvaror. Pawpalace har ett brett utbud av produkter från Boxby och fyller kontinuerligt på med nya, spännande smaker!
Boxby Hundgodis Anka, 120 g Hund Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.