• Boxby Hundgodis Fisk, 60 g Hund Pawpalace

Boxby Hundgodis Fisk, 60 g

54 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund den bästa smaken av havet med Boxby Hundgodis Fisk. Låt din fyrbenta vän njuta av dessa naturliga och goda fiskbitar som är både näringsrika och läckra.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 853653 Kategorier: , , , ,
Boxby Hundgodis Fisk, 60 g Hund Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en smaskig och naturlig godisupplevelse med Boxby Hundgodis Fisk. Dessa godisbitar är tillverkade av ugnstorkade fiskbitar och är perfekta som belöning eller som ett hälsosamt mellanmål.

Boxby Hundgodis Fisk är tillverkat av noggrant utvalda och kvalitativa fiskbitar som har genomgått en skonsam ugnstorkning. Detta bevarar den naturliga smaken och näringsvärdet hos fisken, vilket gör det till ett hälsosamt alternativ för din hund.

Dessa godisbitar är enkla att tugga och har en tilltalande smak som kommer att locka din hunds aptit. De är perfekta att använda som belöning under träning eller som ett gott mellanmål för att ge din hund en extra dos av nöje och njutning.

Boxby Hundgodis Fisk är också fritt från tillsatt socker och andra onödiga tillsatser, vilket gör det till ett bra val för hundar som behöver begränsa sitt sockerintag.

Egenskaper:

  • Naturligt hundgodis
  • Tillverkat av ugnstorkade fiskbitar
  • Perfekt som belöning eller mellanmål
  • Enkla att tugga och tilltalande smak
  • Fritt från tillsatt socker
  • Vikt: 60 g

Ytterligare information

Vikt0,06 kg
Dimensioner180 × 120 × 40 mm
Djurart

Varumärke

Boxby

Boxby tillverkar hundfoder och godis i allra högsta kvalitet och endast med naturligt förekommande råvaror. Pawpalace har ett brett utbud av produkter från Boxby och fyller kontinuerligt på med nya, spännande smaker!
Boxby Hundgodis Fisk, 60 g Hund Pawpalace