• Boxby Hundgodis Lamm, 90 g Hund Pawpalace

Boxby Hundgodis Lamm, 90 g

Rated 0,0 out of 5

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Boxby Hundgodis Lamm är ett naturligt hundgodis som innehåller smakrika lammstrips. Med en vikt på 90 g är det en läcker och hälsosam belöning för din hund.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Artikelnr: 853602 Kategorier: , , , ,
Boxby Hundgodis Lamm, 90 g Hund Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en godbit som både är naturlig och smakrik med Boxby Hundgodis Lamm. Dessa hundgodisstrips är tillverkade av högkvalitativa ingredienser och har en lockande smak av lamm. Varje påse innehåller 90 g hundgodis, vilket ger tillräckligt med belöningar för träningspass eller som belöning under dagen.

Boxby Hundgodis Lamm är tillverkat med omsorg om din hunds hälsa och välbefinnande. Ingredienserna är noggrant utvalda för att säkerställa en naturlig och näringsrik produkt. Det innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakförstärkare eller tillsatser som kan vara skadliga för din hund.

Att belöna din hund med Boxby Hundgodis Lamm är ett bra sätt att stärka er relation och främja positivt beteende. Den lockande smaken av lamm kommer att vara tilltalande för din hund och hålla dem engagerade under träning eller som belöning för god uppförande.

Ge din hund en läcker och hälsosam belöning med Boxby Hundgodis Lamm. Varje godisstrip är en smakupplevelse som din hund kommer att älska.

Egenskaper:

  • Naturligt hundgodis med smak av lamm
  • Tillverkat av högkvalitativa ingredienser
  • Innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakförstärkare eller tillsatser
  • Passar som belöning under träning eller som daglig belöning
  • Vikt: 90 g

Ytterligare information

Vikt0,09 kg
Dimensioner200 × 135 × 30 mm
Djurart

Varumärke

Boxby

Boxby tillverkar hundfoder och godis i allra högsta kvalitet och endast med naturligt förekommande råvaror. Pawpalace har ett brett utbud av produkter från Boxby och fyller kontinuerligt på med nya, spännande smaker!
Boxby Hundgodis Lamm, 90 g Hund Pawpalace