• Hundleksak Durable Stick, 19 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Durable Stick, 19 cm

153 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Med en längd på 19 cm erbjuder denna tuggpinne en säker och ätbar lösning tillverkad av pressad träkärna och stärkelse. Den ger ditt husdjur en naturlig tuggupplevelse utan farliga flisor eller stickor.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Durable Stick, 19 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en säker och underhållande leksak med Petstages Hundleksak Durable Stick! Med en längd på 19 cm är denna tuggpinne det perfekta alternativet till vanliga träpinnar som kan orsaka farliga flisor och stickor.

Tillverkad av en kombination av pressad träkärna och stärkelse, erbjuder denna leksak en ätbar och hållbar lösning för din hunds tuggbehov. Den pressade träkärnan ger styrka och hållbarhet, medan stärkelsen hjälper till att hålla pinnen intakt och förhindrar att den smulas sönder eller skapar farliga bitar.

Petstages hundleksak Durable Stick ger din hund en tillfredsställande tuggupplevelse och främjar samtidigt god tandhälsa genom att rengöra tänderna och massera tandköttet. Den är utformad för att stimulera din hunds naturliga instinkter och erbjuder timmar av tuggande och lek.

Med denna leksak kan du vara trygg i vetskapen om att din hund får njuta av en autentisk tuggupplevelse utan att riskera farliga splinter eller stickor. Den är lämplig för hundar i alla åldrar och storlekar och är ett utmärkt val för att tillgodose deras tuggbehov.

Egenskaper:

  • Petstages Hundleksak Durable Stick
  • Längd på 19 cm
  • Tillverkad av pressad träkärna och stärkelse
  • Inga flisor eller stickor
  • Ätbar och säker för din hund att tugga på
  • Främjar god tandhälsa genom att rengöra tänderna och massera tandköttet
  • Hållbar design för långvarig tuggning och lek
  • Passar hundar i alla åldrar och storlekar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,148 kg
Dimensioner215 × 140 × 36 mm
Färg

Djurart

Material

Storlek

Varumärke

Petstages

Hundleksak Durable Stick, 19 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.