• Hundleksak Durable Stick, 10 cm Chihuahua Pawpalace

Hundleksak Durable Stick, 10 cm

76 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Ge din hund en säker och ätbar tuggupplevelse med hundleksaken Durable Stick! Denna 10 cm långa pinne, tillverkad av pressad träkärna och stärkelse, ger god tuggning som vanliga träpinnar utan farliga flisor eller stickor.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Durable Stick, 10 cm Chihuahua Pawpalace

Beskrivning

Uppgradera din hunds lekupplevelse med Hundleksak Durable Stick! Med en längd på 10 cm är denna tuggpinne det perfekta valet för hundar som älskar att tugga på pinnar, men utan risken för farliga flisor eller stickor.

Tillverkad av pressad träkärna och stärkelse, erbjuder denna tuggpinne en ätbar och säker lösning för din hunds tuggbehov. Den ger samma goda tuggning som vanliga träpinnar, men utan de potentiella farorna. Du kan vara trygg i att din hund kan njuta av att tugga på denna pinne utan att riskera skador.

Hundleksak Durable Stick är konstruerad med en hållbar design för att stå emot intensiv tuggning. Den pressade träkärnan ger den nödvändiga styrkan och hållbarheten, medan stärkelsen hjälper till att bevara dess integritet och förhindrar att den smulas sönder eller skapar farliga bitar.

Denna ätbara tuggpinne främjar även god tandhälsa genom att rengöra tänderna och massera tandköttet när din hund tuggar på den. Dess kompakta storlek gör den perfekt för små och toy-raser, och den är också lätt att ta med på resor eller utomhusaktiviteter.

Ge din hund den bästa tuggupplevelsen utan farliga flisor eller stickor med Hundleksak Durable Stick. Den är en ätbar, hållbar och säker leksak som kommer att hålla din hund nöjd och sysselsatt.

Egenskaper:

  • Hundleksak Durable Stick
  • Längd på 10 cm
  • Tillverkad av pressad träkärna och stärkelse
  • Inga flisor eller stickor
  • Ätbar och säker för din hund att tugga på
  • Främjar god tandhälsa genom att rengöra tänderna och massera tandköttet
  • Hållbar design som tål intensiv tuggning
  • Perfekt storlek för små raser
  • Idealisk för resor och utomhusaktiviteter

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,03 kg
Dimensioner164 × 88 × 20 mm
Färg

Djurart

Material

Storlek

Varumärke

Petstages

Hundleksak Durable Stick, 10 cm Chihuahua Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.