Beskrivning

Kong Classic har en oberäknelig studs som lockar till lek och främjar din hunds naturliga instinkter. Den fungerar också som en tuggleksak för att vårda tänder och tandkött. Du kan fylla den med godis eller använda den som den är för en belönande lekupplevelse.

Tillverkad i slitstarkt naturgummi är Kong Classic hållbar och tål att tuggas på. Den erbjuder också mental stimulans för din hund och främjar dess naturliga beteenden.

Fördelar/Egenskaper:

  • Oförutsägbar studs lockar till lek
  • Hållbar godisdispenser som tål att tuggas på
  • Kan fyllas med godis eller användas som den är
  • Främjar naturliga instinkter och mental stimulans
  • Tillverkad i slitstarkt naturgummi

Ge din hund en rolig och stimulerande lekupplevelse med Hundleksak Kong Classic. Dess mångsidighet och hållbara design kommer att hålla din hund nöjd och engagerad.

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,072 kg
Dimensioner165 × 105 × 45 mm
Djurart

Färg

Material

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Kong Classic, 7 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.