Beskrivning

KONG Classic är en leksaks- och godisdispenser med en oberäknelig studs som stimulerar din hunds lekbehov och instinkter.

Denna mångsidiga leksak är perfekt för aktiveringslekar samtidigt som den fungerar som en tuggleksak som vårdar tänder och tandkött.

Kan fyllas med godis eller lekas med som den är.

  • Oförutsägbar studs lockar till lek
  • Hållbar godisdispenser som tål att tuggas på
  • Lägg i godis eller foder
  • Främjar naturliga instinkter
  • Mentalt stimulerande
  • Tillverkad i slitstarkt naturgummi

Mått: 8,5 x 6 cm

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,13 kg
Dimensioner165 × 100 × 60 mm
Djurart

Färg

Material

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.

Recensioner

Betyg 0 av 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.