• Scrunch Knots Squirrel, 36 cm Australian shepherd Pawpalace

Scrunch Knots Squirrel, 36 cm

175 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Scrunch Knots Squirrel, Large – Den ultimata hundleksaken för ditt fyrbenta familjemedlem! Med dess smarta design och högkvalitativa material kommer din hund att älska att leka och interagera med denna Scrunch Knots Squirrel.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Scrunch Knots Squirrel, 36 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Denna leksak är inte bara rolig och underhållande, den är även konstruerad för att vara hållbar och tålig. Istället för traditionell stoppning har denna leksak ett starkt och hållbart rep på insidan, vilket ger den extra styrka och långvarig hållbarhet. Du kan vara säker på att din hunds intensiva tuggande inte kommer att förstöra leksaken.

Leksaken är tillverkad av stretchigt plyschmaterial, vilket ger den en härligt mjuk känsla och gör den perfekt för att aktivera din hunds jaktinstinkter. Den inbyggda pipleksaken lägger till ytterligare en spännande dimension till leken, vilket kommer att hålla din hund engagerad och stimulerad under långa leksessioner.

Den här leksaken är i storleken Large, med måtten 36 x 9,5 x 5 cm, vilket gör den lämplig för medelstora till stora hundar. Den är tillräckligt stor för att vara lätt att greppa och kasta, samtidigt som den är kompakt nog för att vara lämplig för inomhus- och utomhuslek.

Ge din hund den bästa leksaken som ger både nöje och hållbarhet. Beställ din Hundleksak Scrunch Knots Squirrel, Large idag och se din hund njuta av timmar av lekfull glädje!

Egenskaper:

  • Starkt och hållbart rep istället för stoppning för ökad hållbarhet
  • Tillverkad av stretchigt plyschmaterial för en mjuk och behaglig känsla
  • Inbyggd pipleksak för extra spänning och stimulans
  • Perfekt storlek för medelstora till stora hundar
  • Kan användas både inomhus och utomhus för mångsidig lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,196 kg
Dimensioner430 × 95 × 50 mm
Färg

Storlek

Djurart

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Scrunch Knots Squirrel, 36 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.