• Hundleksak Mjukisnalle, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Hundleksak Mjukisnalle, 30 cm

Rated 0 out of 5
(0 kundrecensioner)

120 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hundleksak Mjukisnalle, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Beskrivning

Ge din hund en gosig och rolig lekupplevelse med vår hundleksak Mjukisnalle. Denna leksak är formad som en bedårande nallebjörn och är perfekt för att ge din hund både kramvänlighet och interaktivitet under leken.

Leksaken har en bekväm storlek på 30 cm, vilket gör den lämplig för både små och medelstora hundar att bära runt och leka med. Den är tillverkad av mjukt plyschmaterial som ger en skön och gosig känsla för din hund.

Det som gör denna hundleksak extra spännande är det inbyggda pipljudet. När din hund biter i leksaken kommer den att ge ifrån sig ett pipande ljud, vilket skapar extra intresse och glädje under leken. Pipet hjälper till att stimulera hundens lekinstinkter och gör leken ännu mer engagerande.

Vår hundleksak Mjukisnalle är tillverkad med säkerhet i åtanke. Den är gjord av mjukt och hållbart plyschmaterial som är säkert för din hund att leka med och innehåller inga små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Du kan känna dig trygg när din hund njuter av sin lekstund med denna leksak.

Ge din hund den bästa lekupplevelsen med vår hundleksak Mjukisnalle. Utforska dess gosiga design och upptäck glädjen med pipet i leksaken. Köp vår hundleksak idag och se hur din hund blir entusiastisk över att leka och krama denna mjuka och interaktiva nallebjörnsleksak.

Egenskaper:

  • Hundleksak formad som en bedårande nallebjörn
  • Bekväm storlek på 30 cm för enkel hantering
  • Tillverkad av mjukt plyschmaterial för en gosig och kramvänlig känsla
  • Inbyggt pipljud för extra spänning och stimulans
  • Säker och hållbar design
  • Skapar en gosig och rolig lekupplevelse

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,098 kg
Dimensioner210 × 170 × 150 mm
Färg

Material

Djurart

Storlek

Varumärke

Tyrol

Hundleksak Mjukisnalle, 30 cm Australian shepherd Pawpalace

Recensioner

Rated 0 out of 5
0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.