• Hundleksak Anka, 13 cm Bichon Frisé Pawpalace

Hundleksak Anka, 13 cm

87 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hundleksak Anka, 13 cm Bichon Frisé Pawpalace

Beskrivning

Ge din lilla hund en rolig och stimulerande lekkamrat med Hundleksak Anka. Denna leksak är utformad i en liten storlek på 13 cm, vilket gör den idealisk för mindre hundar att bära, leka och bita i.

Ankan är tillverkad av mjuk plysch och har en inbyggd pip som ger extra spänning och lockar till lek. Din hund kommer att älska att jaga och fånga ankan samtidigt som den aktiverar sin naturliga jaktinstinkt.

Den mjuka plyschytan är skonsam mot din hunds tänder och tandkött, vilket gör leken både rolig och bekväm. Din hund kommer att njuta av att bära runt på den lilla ankan och ha timmar av glädje och underhållning.

Välj Hundleksak Anka för att ge din lilla hund en leksak som är både mjuk och spännande. Med sin lilla storlek och inbyggda pip kommer denna leksak att bli en favorit för din hund.

Egenskaper:

  • Liten mjuk leksak i form av en anka
  • Idealisk för mindre hundar att bära och leka med
  • Tillverkad av mjuk plysch för bekväm lek
  • Inbyggd pip för extra spänning
  • Storlek: 13 cm

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,028 kg
Dimensioner150 × 70 × 35 mm
Färg

Material

Storlek

Djurart

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Anka, 13 cm Bichon Frisé Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.