• Hundleksak Elefant, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Hundleksak Elefant, 25 cm

Rated 0,0 out of 5
(0 kundrecensioner)

120 kr

I lager - skickas inom 16 timmar

Hundleksak Elefant, 25 cm – Ge din hund en oförglömlig lekupplevelse med denna gulliga hundleksak i form av en elefant! Med sitt bedårande utseende och underhållande ljud kommer Elefant-leksaken att bli en favorit hos din fyrbenta vän.

Förhandsvisningen är ungefärlig.
Endast en sida kan förhandsvisas på brickor med 2-sidig gravyr.

Bonuspoäng på alla köp

Fri frakt vid köp över 500 kr *

Snabb leverans med Postnord

Hundleksak Elefant, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Denna leksak har en perfekt storlek på 25 cm, vilket gör den lätt att hantera och bära runt. Elefantens mjuka och plyschiga material ger en behaglig känsla och inbjuder till gosande och lek.

Det som gör denna leksak extra rolig är dess inbyggda pipfunktion. Varje gång din hund tuggar på eller leker med elefanten kommer den att ge ifrån sig ett spännande pip, vilket skapar en naturlig jaktinstinkt och ökar lekglädjen.

Tillverkad av KONG, ett erkänt varumärke inom hundleksaker, kan du vara säker på att Elefant-leksaken är hållbar och håller för tuffa tugg- och dragkamper. Den är konstruerad för att klara av din hunds lekbehov och kommer att vara en trogen följeslagare under lång tid framöver.

Låt din hund upptäcka glädjen med Elefant-hundleksaken. Beställ din leksak idag och se din hund njuta av timmar av rolig och spännande lek!

Egenskaper:

  • Gullig hundleksak i form av en elefant
  • Storlek på 25 cm för enkel hantering och lek
  • Tillverkad av KONG för överlägsen kvalitet och hållbarhet
  • Inbyggd pipfunktion för extra lekglädje och stimulans
  • Mjukt och plyschigt material för bekväm känsla
  • Perfekt för både gosande och lek

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,079 kg
Dimensioner250 × 50 × 50 mm
Färg

Djurart

Storlek

Varumärke

Kong

KONGs leksaker kommer att vara med dig och din hund genom livets alla skeden. Från valp till de senare åren. KONGs leksaker kan tjäna olika syften för din hund och kommer i många olika former, storlekar och färger.
Hundleksak Elefant, 25 cm American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

Rated 0,0 out of 5
0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.