• Ben Grön, 17,5 American staffordshire terrier Pawpalace

Ben Grön, 17,5

164 kr

Tillfälligt slut - på väg in

Få ett mail när produkten åter är i lager

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ben Grön, 17,5 American staffordshire terrier Pawpalace

Beskrivning

Det gröna benet, med en längd på 17,5 cm, är en ekovänlig hundleksak som kombinerar säkerhet, hållbarhet och tuggglädje. Tillverkad av starkt naturgummi från Beco är denna leksak 100% giftfri, miljövänlig och säker för din hund att tugga på.

Leksaksbenet är ihåligt, vilket ger en spännande möjlighet att kombinera lek med belöning. Du kan fylla benet med godis eller hundens favoritsnacks, vilket ger en interaktiv och utmanande lekupplevelse. Din hund kommer att älska att utforska och försöka få tag på belöningen genom att tugga och nosa på benet.

Det gröna benet har en något oregelbunden form, vilket ger det en unik studs och rullning när det kastas eller leks med. Detta ger extra spänning och intresse för din hund, som kommer att njuta av att jaga och fånga benet under leken.

För att göra leken ännu mer tilltalande har benet en lätt vaniljdoft som kan locka din hund att leka ännu mer engagerat och uppmuntra längre lektid.

Med sitt bekväma mått på 17,5 cm är detta ben perfekt för att passa i din hunds mun och erbjuder tillräckligt med tuggutmaning för att främja tandhälsa och minska tristess.

Egenskaper:

  • Ekovänlig hundleksak tillverkad av starkt naturgummi från Beco
  • 100% giftfri, miljövänlig och säker för din hund att tugga på
  • Ihålig design för att fyllas med godis eller snacks
  • Oregelbunden form för unik studs och rullning
  • Lätt vaniljdoft för att öka lekens attraktionskraft
  • Längd: 17,5 cm, perfekt för små till medelstora hundar

Hundar, katter och smådjur är fantastiska varelser med naturliga förmågor av att tugga, bita och riva sönder det mesta. Observera att leksaker för djur är förbrukningsvaror med varierande livslängd. Pawpalace kan därför inte ge någon garanti på leksaker för djur. Garanti gäller dock vid fabrikationsfel.

Du bör alltid ha ditt djur under tillsyn när den leker, oavsett vad den leker med. Trasiga/förbrukade leksaker bör bytas ut för att förhindra eventuella skador, kontrollera djurets leksaker regelbundet för att upptäcka skador i tid.

Ytterligare information

Vikt0,21 kg
Dimensioner145 × 210 × 50 mm
Färg

Storlek

Djurart

Material

,

Varumärke

Beco

Beco erbjuder allt du behöver för att hålla din hund eller katt glad och välmående genom livet, samtidigt som ni minimerar er miljöpåverkan.
Ben Grön, 17,5 American staffordshire terrier Pawpalace

Recensioner

0,0 av 5 stjärnor (baserat på 0 omdömen)
Perfekt0%
Mycket bra0%
Medelvärde0%
Dåligt0%
Fruktansvärt0%

 

Denna produkt har inga omdömen ännu. Bli först med att ge ditt omdöme.